23/10/2013

Bar a Burger BAB

Yesterday I went with a blogger friend of mine
(Parisian ShoeGals) to meet the new Bar a Burger place, BAB for friends, which opened in the last week of September and is already a Parisian success.



The soft breads made ​​by Gontran Cherrier are a delight, the meats are fresh, the burgers are unique, such as the Black Tentacules with bread made ​​with cuttlefish ink, Wasabi burger, the P'tit Gigot, which the lamb is cooked for eight hours... 


I ordered a Mini Degustation menu, two mini burgers, the Cheese not so classic and the Wasabi, a delight, truffled pecorino fries and for dessert a super light (right) Cheesecake, miaaaam.






The restaurant is super cute but i couldn't take any good picture (Iphone problems). 




I highly recommend it, the owners Gregory Cohen (TV producer and blogger Un Homme aux Fourneaux), Abdel Alaoui (TV presenter, cook and actor) and Yannick Brunel third partner and the person in charge of the salon are adorable and handsome ;)

Worth checking out, the restaurant is open Monday to Saturday for lunch, Sunday brunch, and Thursday through Saturday for dinner.


Lunch Menu burger-sides-soda €15.5 , with dessert
€18.5 and brunch €25 

Bar a Burger BAB
18 Avenue Claude Vellefaux 
75010 Paris




Ontem fui com uma amiga, que é blogger (Parisian ShoeGals) conhecer o novo Bar a Burger, BAB para os íntimos, que abriu na ultima semana de setembro e já esta fazendo sucesso entre os parisinos mais descolados.

Os pães macios feitos por Gontran Cherrier são uma delicia, as carnes são frescas, os hambúrgueres são originais, como o Black Tentacules com o pão feito com tinta de Lula, o Wasabi, o P'tit Gigot com carne de cordeiro cozido durante oito horas...

Eu pedi um menu Mini Degustation, dois mini hambúrgueres, o Cheese not so classic, et o Wasabi, uma delicia, com fritas com queijo pecorino trufado, e de sobremesa um Cheesecake de comer rezando, feito em casa e super leve, amei.

O restaurante é uma graça, mas não consegui tirar nenhuma foto boa (problemas de Iphone).

Recomendo muito, os donos Gregory Cohen (produtor de Tv e blogger Un Homme aux Fourneaux), Abdel Alaoui (Apresentador de Tv, cozinheiro e ator) e Yannick Brunel o terceiro sócio e a pessoa encarregada do salão são adoráveis e uns gatos ;)

Vale a pena conferir, o restaurante é aberto de segunda a sábado para o almoço, domingos brunch, e de quinta a sábado para o jantar.

Menu almoço hambúrguer-acompanhamento-soda 15.5€, com sobremesa 18.5€ e brunch 25

Bar a Burger BAB
18 Avenue Claude Vellefaux
75010 Paris


My Outfit for the occasion



Scarf Asos
Sweat shirt Kenzo
Jeans Diesel
Boots H&M
Bag Celine Trio
Shades Jimmy Choo

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